Tietoa ja toimintaa ikäihmisille

Lähitori Iso-Heikki

Lähitori toimii 60+ vuotiaiden turkulaisten kohtaamispaikkana, jonne voi tulla joko piipahtamaan ja vaihtamaan kuulumisia tai osallistumaan viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan. Luvassa monenlaista tietoa ja toimintaa arkeen sekä hyvinvointiin liittyen. Toiminta on maksutonta.

Lähitori on avoinna torstai-iltapäivisin klo 13-16. Syyskaudella toimintaa on 7.9.-30.11.2017. Toiminta tapahtuu Palvelutalo Iso-Heikissä, osoitteessa Revontulenkatu 4, Turku. Samoissa tiloissa toimii myös Ravintola Heikki, joten Lähitorikäynnillä voit ravita halutessasi mielen lisäksi myös kehoa.

Iltapäivien aiheet vaihtelevat viikoittain eri teemojen mukaan. Syksyllä luvassa on mm. muistiin, vapaaehtoistoimintaan, kuntoutukseen ja kodin turvallisuuteen liittyviä teemoja. Syyskauden avajaisia vietetään tanssin merkeissä! Ajatuksena on, että mahdollisimman moni löytäisi ohjelmasta jotakin itseään kiinnostavaa.

Viikoittain ohjelmassa on suuren suosion saanut tuolijumppa torstaisin klo 15. Laura-vapaaehtoisemme vetämässä jumpassa kukin tekee harjoituksia omien mahdollisuuksiensa mukaan, mutta hyvä mieli on varmasti luvassa kaikille. 

Myös kaupungin ikäihmisten palveluohjaaja on tavattavissa viikoittain torstaisin klo 13.30-15.00. Ohjausta ja neuvontaa on saatavilla siis paitsi Palvelutori Poijussa myös Lähitorilla.

Tutustu alla olevasta kalenterista päiväkohtaisiin ohjelmiin. Niistä selviävät mm. tietoiskujen ja muiden ohjelmien tarkemmat kellonajat, joiden perusteella voit suunnitella, milloin haluat olla paikalla.

Katso tapahtumat

Tapahtumat

31elo - 6lokaelo 3111:47loka 6Senioripysäkki-keskusteluryhmä entisille omaishoitajille Kaarinassa

1syys - 10lokaKoko päiväSenioripysäkin vapaaehtoistoiminnan peruskurssi

21syys13:00- 16:00Lähitori Iso-Heikissä teemana Muistiviikko eli luvassa on monipuolista asiaa muistiin liittyen

28syys13:00- 16:00Lähitori Iso-Heikissä teemana kuulo eli luvassa monipuolista asiaa kuulosta ja kuulontutkimuksesta