Skip to main content

Esittely ja kumppanuus

Tutustu meihin
Turun Kaupunkil
ähetys ry

since 1880

Hallitus

Arvot

Usein kysytyt kysymykset

Kumppanuuksien rakentaja

Meillä on pitkät perinteet eri toimijoiden kanssa työskentelystä ja yhteistyön rakentamisesta.  Perinteisesti olemme tehneet yhteistyötä sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden ja järjestöjen kanssa. Tulevaisuus vaatii kuitenkin uudenlaisia näkökulmia yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työmme on yleishyödyllistä ja voittoa tavoittelematonta toimintaa, jonka tärkeänä osana on ulkopuolinen rahoitus. Teemme tiivistä yhteistyötä esimerkiksi Veikkauksen, Turun kaupungin ja Länsi-Suomen Yleishyödyllisen Asuntosäätiön kanssa. Lisäksi toimintaamme rahoittavat useat muut säätiöt ja yksityiset toimijat.

Kaikki järjestömme työ perustuu suunnitelmalliseen verkostoyhteistyöhön. Esimerkiksi Asiakkaan polku -hankkeessa olemme selkiyttäneet ikäihmisten palvelupolkuja yhteistyössä kaupungin ja järjestöjen toimijoiden kanssa.

Mitä me voisimme tehdä yhdessä? Ota yhteyttä! (<- linkki yhteyssivulle)

Tue kanssamme heitä, joita muut eivät auta!

  • Kaksi kuvaa rinnakkain

VASEMMALLA: Lahjoita + siitä suoraan linkki lahjoitusboxiin

Lahjoitusboxissa teksti:
Tuemme vaikeissa elämäntilanteissa olevia nuoria aikuisia ja yli 60-vuotiaita, jotka eri syistä jäävät palveluiden ulkopuolelle. Lahjoita haluamasi summa työn tukemiseksi.

Rahankeräysnumero ja linkki rahankeräyslupaan

 

OIKEALLA: Testamenttilahjoituksella apusi ulottuu tulevaisuuteen

Halutessasi voit tukea työtämme testamenttilahjoituksella. Testamenttilahjoittajana voit itse päättää tukesi kohteen. Voit itse kertoa, mitä toivot testamenttilahjoituksellasi tehtävän. Me toimimme toiveesi mukaisesti.

Yleishyödylliselle järjestölle suunnattu testamenttilahjoitus on verovapaa. Jos päätät tehdä testamenttilahjoituksen, suosittelemme testamentin laatimista yhdessä asiantuntijan kanssa.

Toiminnanjohtaja Katja Suominen on käytettävissäsi, mikäli haluat tarkempaa tietoa: puh. 040-541 0718 tai katja.suominen@tukenasi.fi

Vastuulliset yritykset toimintamme tukena

Tukemalla nuorten aikuisten ja yli 60-vuotiaiden parissa tekemäämme työtä, yritykset saavat luotettavan kumppanin yhteiskuntavastuutyöhönsä. Voit tukea työtämme esimerkiksi lahjoituksella, tiedottamalla työstämme tai tukemalla toimintaamme muulla teille sopivalla tavalla.

Tulen mielelläni kertomaan lisää toiminnastamme ja suunnittelemaan yhteistyötä kanssanne: toiminnanjohtaja Katja Suominen, puh. 040-5410 718 tai katja.suominen@tukenasi.fi

Varsinais-Suomen Apuvoima.
Palvelualojen ammattiliitto.
KiiltoClean.
Siivouspalvelu Happy Clean.
Tanssiseura Sekahaku.
Grawiko Oy Kirsikka-ristikot.
Wiklundin ompelimo.
Parturi-kampaamo Puu.