Skip to main content

Infotilaisuus Varsinais-Suomen kunnille, järjestöille ja seurakunnille: Voiko sovelluksen avulla löytää kaverin?

23mar09:0009:50Infotilaisuus Varsinais-Suomen kunnille, järjestöille ja seurakunnille: Voiko sovelluksen avulla löytää kaverin?

Nuori istuu yksin penkillä

Tapahtuman tiedot

Voiko sovelluksen avulla löytää kaverin? Kyllä!

Yksinäisyydestä osallisuuteen -hankkeen infotilaisuudessa kuulet kahdesta maksuttomasta sovelluksesta ja siitä, miten erilaiset organisaatiot voivat ottaa niitä käyttöönsä ja hyödyntää niitä yksinäisyyden vähentämisessä. Hanketta koordinoi Tukenasi ry ja sen rahoittaa Varsinais-Suomen liitto.

Tilaisuus järjestetään Teamsissä tiistaina 23.11. klo 9-9.50.

Ilmoittaudu viimeistään 19.11. tästä linkistä:

https://forms.office.com/r/t7my7AfnqD

Tilaisuudessa esiteltävät sovellukset:

  • Commu on maksuton mobiilisovellus, jossa voit pyytää, antaa ja vaihtaa apua lähialueesi ihmisten ja organisaatioiden avulla. Tee hyvää itsellesi ja muille ja tutustu naapureihisi auttamisen keinoin!
  • Kaverisovellus on aikuisille suunnattu maksuton sovellus. Sen avulla on helppo löytää ystävä muuttuvaan elämäntilanteeseen. Sovelluksen avulla voi etsiä kaveria esimerkiksi urheilemaan tai opiskelukaveriksi.

Tilaisuus on suunnattu varsinais-suomalaisten kuntien, seurakuntien ja järjestöjen edustajille, mutta luonnollisesti muutkin aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 22.11.

Näytä enemmän

Aika

(Tiistai) 09:00 - 09:50