Skip to main content

Itsemyötätunto-verkkokoulutus Turun Kaupunkilähetys ry:n asiakkaille ja vapaaehtoisille (ilmoittautumiset viimeistään 8.6. mennessä)

10kes17:0019:00Itsemyötätunto-verkkokoulutus Turun Kaupunkilähetys ry:n asiakkaille ja vapaaehtoisille (ilmoittautumiset viimeistään 8.6. mennessä)

Tapahtuman tiedot

Järjestämme kaksiosaisen verkkokoulutuksen itsemyötätunnosta
keskiviikkona 10.6. klo 17.00-19.00 ja
maanantaina 15.6. klo 17.30-19.30

Itsemyötätunnolla tarkoitetaan kykyä kohdella itseään kuin kohtelisi toista henkilöä kenestä välittää, erityisesti haastavina hetkinä – esimerkiksi vastoinkäymisen sattuessa, kiireen yhteydessä tai aloittaessaan jotain mikä jännittää. Itsemyötätunnon harjaannuttaminen on laajoissa tutkimuksissa osoittautunut oivaksi tavaksi vähentää stressiä, lisätä elämäntyytyväisyyden kokemusta ja vahvistaa henkistä sinnikkyyttä. Tässä koulutuksessa tulet oppimaan:

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan:

  • Mitä itsemyötätunto on ja miten se voi olla hyödyllistä minulle?
  • Miten voin vahvistaa itsemyötätunnon taitoa itsessäni?
  • Miten käytän tätä taitoa arjessa esimerkiksi itsekritiikin tai huoliajatusten iskiessä?

Kouluttajana on Ronnie Grandell, työterveyspsykologi, sertifioitu johtajuuscoach ja tietokirjailija, joka on erikoistunut itsemyötätuntoon ja myötätuntokeskeiseen terapiaan Englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen aiheesta, nimeltään Itsemyötätunto ja jatkoteoksen tälle nimeltä Irti itsekritiikistä.

Koulutus on tarkoitettu kaikille Turun Kaupunkilähetys ry:n asiakkaille ja vapaaehtoisille.
Kerrothan siis ilmoittautuessasi, mistä toiminnossamme olet mukana, nimesi ja sähköpostiosoitteen, johon lähetämme koulutukseen osallistumiseen tarvittavan linkin.
Ilmoittautumiset 8.6. mennessä: viivi.ekebom@tukenasi.fi

 

Näytä enemmän

Aika

(Keskiviikko) 17:00 - 19:00