Skip to main content

Lähitori Iso-Heikissä Syyskauden avajaiset palvelutalon etupihalla

10syys13:0014:30Lähitori Iso-Heikissä Syyskauden avajaiset palvelutalon etupihalla

Lähitorin toimintaa

Tapahtuman tiedot

klo 13 vietetään Lähitorin syyskauden avajaisia. Luvassa mm. leppoisaa kuulumisten vaihtoa ja rentoa visailua.

Lähitorilla aloittaa uusi kaupungin palveluohjaaja, Satu Lipponen. Tule siis tutustumaan Satuun ja kuulemaan tarkemmin, mitä kaikkea palveluohjaus pitikään sisällään.
Lisäksi mahdollisuus varata aika Kelan asiakaspalvelijalle torstai aamupäivään 17.9.

Ikäihmisten palveluohjaaja Satu on tavattavissa torstaisin klo 13.30-15 sekä aamupäivisin myös ajanvarauksella. Kahdenkeskisen ajan Sadulle voit varata joko Lähitorilla tai soittamalla puh. 040 543 3737.

HUOM! Koronaviruksesta johtuen Lähitori-toiminta tapahtuu ulkona eli huomioithan sään mukaisen asustuksen. Kokoonnumme palvelutalon etupihalla, jonne käynti Kanslerintien puolelta. Ohjelman kesto max. 1,5 tuntia.

Palvelutalon yksi wc on tarvittaessa käytettävissä, mutta siellä käydessä on ehdottomasti käytettävä kasvomaskia ja huolehdittava käsihygieniasta (Katja ohjeistaa tarkemmin käytännöistä).

Mikäli sinulla on flunssanoireita, pysythän kotona. Lisäksi turvavälien huomioiminen on tärkeää eli muistathan pitää turvallisen etäisyyden muihin osallistujiin.

Lähitorin toiminta on tarkoitettu 60+ vuotiaille turkulaisille sekä heidän läheisilleen. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla. Ohjelman kellonajat ovat suuntaa-antavia, muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tervetuloa Lähitorille!

Lähitorin löydät Palvelutalo Iso-Heikistä
Revontulenkatu 4, Turku
Bussit 32 ja 42, pysäkki palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella.

Näytä enemmän

Aika

(Torstai) 13:00 - 14:30

Tarkempi sijainti

Lähitori Iso-Heikki

Revontulenkatu 4