Skip to main content

Lähitori Iso-Heikissä teemana Auria Biopankki, mikä se on ja mitä toiminnalla tavoitellaan?

17syys13:0014:30Lähitori Iso-Heikissä teemana Auria Biopankki, mikä se on ja mitä toiminnalla tavoitellaan?

Lähitorin toimintaa

Tapahtuman tiedot

klo 13 Mikä on Auria biopankki ja mitä toiminnalla tavoitellaan? Lisäksi tietoa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin laboratoriopalveluista
Auria Biopankki on Suomen ensimmäinen biopankki. Biopankki-tutkimuksen avulla kehitetään parempia hoitomuotoja ja edistetään kansalaisten terveyttä.
Asiantuntijana Riikka Taina, Auria Biopankki, VSSHP, Laboratoriotoimi

Ikäihmisten palveluohjaaja Satu Lipponen on tavattavissa torstaisin klo 13.30-15 sekä aamupäivisin myös ajanvarauksella. Kahdenkeskisen ajan Sadulle voit varata joko Lähitorilla tai soittamalla puh. 040 543 3737.


HUOM! Koronaviruksesta johtuen Lähitori-toiminta tapahtuu ulkona eli huomioithan sään mukaisen asustuksen. Kokoonnumme palvelutalon etupihalla, jonne käynti Kanslerintien puolelta. Ohjelman kesto max. 1,5 tuntia.

Palvelutalon yksi wc on tarvittaessa käytettävissä, mutta siellä käydessä on ehdottomasti käytettävä kasvomaskia ja huolehdittava käsihygieniasta (Katja ohjeistaa tarkemmin käytännöistä).

Mikäli sinulla on flunssanoireita, pysythän kotona. Lisäksi turvavälien huomioiminen on tärkeää eli muistathan pitää turvallisen etäisyyden muihin osallistujiin.

Lähitorin toiminta on tarkoitettu 60+ vuotiaille turkulaisille sekä heidän läheisilleen. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla. Ohjelman kellonajat ovat suuntaa-antavia, muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tervetuloa Lähitorille!

Lähitorin löydät Palvelutalo Iso-Heikistä
Revontulenkatu 4, Turku
Bussit 32 ja 42, pysäkki palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella.

Näytä enemmän

Aika

(Torstai) 13:00 - 14:30

Tarkempi sijainti

Lähitori Iso-Heikki

Revontulenkatu 4