Skip to main content

Lähitori Iso-Heikissä teemana Kuulolähipalvelu sekä Turun kaupungin maksuttomien liukuesteiden jako yli 70-vuotiaille

29loka13:0015:00Lähitori Iso-Heikissä teemana Kuulolähipalvelu sekä Turun kaupungin maksuttomien liukuesteiden jako yli 70-vuotiaille

Lähitorin toimintaa

Tapahtuman tiedot

Turun Kuuloyhdistyksen Kuulolähipalvelu: Neuvontaa ja opastusta kuulokojeen ja apuvälineiden käytössä. Apua korvakappaleen puhdistuksessa, letkun vaihdossa sekä paristojen tarkistamisessa. Paristoja myynnissä käteisellä.

HUOM! Koronaviruksesta johtuen Kuulolähipalveluun vain yksi henkilö kerrallaan (varaudu siis jonottamaan). Kuulolähipalvelussa käytettävä kasvomaskia (mikäli sinulle ei ole maskia, niin saat sen tullessasi).

Turun kaupungin yli 70-vuotiaille tarkoitettujen liukuesteiden jakoa henkilöille, jotka eivät ole niitä aiemmin saaneet. Sovitusta varten ulkokengät jalkaan.

Ikäihmisten palveluohjaaja tavattavissa klo 13-15 sekä aamupäivisin myös ajanvarauksella. Kahdenkeskisen ajan voit varata Lähitorilla tai puh. 040 543 3737.

Kuulolähipalvelu tapahtuu Monitoimitilassa. Jonottaminen sekä liukuesteiden jako palvelutalon ja Pikku-Heikin yhdistävällä lasikäytävällä. Sisäänkäynti Revontulenkadun puolelta (opasteet ohjaavat oikealle ovelle).

Mikäli sinulla on flunssanoireita, pysythän kotona. Lisäksi turvavälien huomioiminen on tärkeää eli muistathan pitää turvallisen etäisyyden muihin osallistujiin.

Lähitorin toiminta on tarkoitettu 60+ vuotiaille turkulaisille sekä heidän läheisilleen. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla. Ohjelman kellonajat ovat suuntaa-antavia, muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tervetuloa Lähitorille!

Lähitorin löydät Palvelutalo Iso-Heikistä
Revontulenkatu 4, Turku
Bussit 32 ja 42, pysäkki palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella.

Näytä enemmän

Aika

(Torstai) 13:00 - 15:00

Tarkempi sijainti

Lähitori Iso-Heikki

Revontulenkatu 4