Skip to main content

Lähitori Iso-Heikissä ulkoillaan yhdessä!

19mar13:0014:30Lähitori Iso-Heikissä ulkoillaan yhdessä!

Lähitorin toimintaa

Tapahtuman tiedot

Laita ulkovaatteet päälle ja lähde Katjan ja Sadun kanssa ulkoilemaan sekä samalla vaihtamaan kuulumisia!

Kokoonnumme palvelutalon pääovella klo 13 ja jakaannumme sitten tarvittaessa ryhmiin sen mukaan, haluaako tehdä lyhyemmän vai hieman pidemmän lenkin.

Ikäihmisten palveluohjaaja Satu on tavattavissa torstaisin klo 13.30-15 sekä aamupäivisin myös ajanvarauksella. Kahdenkeskisen ajan Sadulle voit varata joko Lähitorilla tai soittamalla torstaisin puh. 040 543 3737.

Valitettavasti joudumme siis perumaan Lähitorilta asiantuntijaluennot:  Uusien suositusten mukaan sisätiloissa kokoontuminen ei enää suuremmalla ryhmällä ole mahdollista ja ulkona kelit eivät enää mahdollista pidempää paikallaan oloa. Niinpä siirrymme nyt reippailemaan yhdessä ulkona, tule mukaan!

Huom! Mikäli sinulla on flunssanoireita, pysythän kotona. Lisäksi turvavälien huomioiminen on tärkeää eli muistathan pitää turvallisen etäisyyden muihin osallistujiin.

Lähitorin toiminta on tarkoitettu 60+ vuotiaille turkulaisille sekä heidän läheisilleen. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla. Ohjelman kellonajat ovat suuntaa-antavia, muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tervetuloa Lähitorille!

Lähitorin löydät Palvelutalo Iso-Heikistä
Revontulenkatu 4, Turku
Bussit 32 ja 42, pysäkki palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella.

Näytä enemmän

Aika

(Torstai) 13:00 - 14:30

Tarkempi sijainti

Lähitori Iso-Heikki

Revontulenkatu 4