Skip to main content

Tule mukaan ideoimaan 60+ vuotiaille diginä (etänä) toteutettavaa ryhmätoimintaa!

09syys10:0011:00Tule mukaan ideoimaan 60+ vuotiaille diginä (etänä) toteutettavaa ryhmätoimintaa!

Tapahtuman tiedot

Haluatko tutustua uusiin ihmisiin? Toivoisitko tukea haasteelliseen elämäntilanteeseen? Onko digi jo hallussa vai kiinnostaisiko oppia jotakin aivan uutta?
Nyt siihen on mahdollisuus – lähde mukaan upouuteen toimintaamme!

Syksyllä tarjoamme useita maksuttomia ryhmiä yli 60-vuotiaille diginä eli etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen avulla. Ryhmät kokoontuvat Zoomissa, jonka käyttöön on mahdollista saada apua ja tukea: Voit siis osallistua vaikket olisi Zoomia aiemmin käyttänytkään ja samalla oppia aivan uuden taidon!

Tarjoamme sekä ammatillisesti ohjattua ratkaisukeskeistä ryhmätoimintaa että matalamman kynnyksen vertaisryhmätoimintaa. Ammatillisen tuen ryhmissä tavoitteena on auttaa löytämään omia voimavaroja ja ratkaisuja elämäntilanteeseen muiden ryhmäläisten kanssa keskustellen.

Matalamman kynnyksen vertaisryhmässä aihe voi liittyä esimerkiksi johonkin yhteiseen kiinnostuksen kohteeseen tai harrastukseen. Vertaisryhmätoiminnassa työntekijä osallistuu ryhmän alkuun ja myöhemminkin aina tarvittaessa.

Ryhmien on tarkoitus olla teidän yli 60-vuotiaiden kiinnostuksesta ja tarpeista lähteviä. Tämän vuoksi kaipaisimmekin teiltä ideoita, toiveita ja ehdotuksia ryhmätoimintaan liittyen!

Järjestämme vertaisryhmätoiminnasta ZOOM-infon tiistaina 1.9. klo 10-11 ja keskiviikkona 9.9. klo 10-11.
Tervetuloa mukaan kertomaan ajatuksia & toiveita ryhmätoimintaan liittyen! Jos tarvitset apua ZOOM-infoon osallistumiseen, olethan yhteydessä Jenniin.

Pääset ZOOM-infoon 1.9. klo 10-11 ja 9.9. klo 10-11 tästä linkistä: https://tukenasi.zoom.us/j/85414484206

Lisätietoja:
Jenni Huittinen, puh. 040 128 9217 tai jenni.huittinen@tukenasi.fi

Näytä enemmän

Aika

(Keskiviikko) 10:00 - 11:00