Lahjoita

Testamenttilahjoituksella apusi ulottuu tulevaisuuteen

Testamenttilahjoittajana voit itse päättää tukesi kohteen eli haluatko lahjoituksesi käytettäväksi nuorten aikuisten vai Senioripysäkin yli 60-vuotiaiden tukitoimintaamme. Halutessasi voit myös tarkemmin kertoa, mitä toivot testamenttilahjoituksellasi tehtävän. Me toimimme toiveesi mukaisesti.

Yleishyödylliselle järjestölle suunnattu testamenttilahjoitus on verovapaa. Jos päätät tehdä testamenttilahjoituksen, suosittelemme testamentin laatimista yhdessä asiantuntijan kanssa.

Toiminnanjohtaja Katja Suominen on käytettävissäsi, mikäli haluat tarkempaa tietoa nuorten aikuisten ja ikääntyneiden parissa tekemästämme työstä: puh. 040 541 0718 tai katja.suominen@tukenasi.fi

Ei jätetä ketään yksin!
Anna yrityksesi joululahjoitus nuorille tai senioreille!

Lahjoituksellasi kerrot yrityksesi arvoista asiakkaille ja henkilöstölle. Lahjoittaminen sopii kaiken kokoisille yrityksille, sillä lahjoitussumman päätät itse.

Kohderyhmiämme ovat haastavassa tai vaikeassa elämäntilanteessa tukea tarvitsevat nuoret aikuiset ja yli 60-vuotiaat. Tukitoimintamme kautta tavoitamme vuosittain n. 160 nuorta ja yli 300 ikäihmistä. Heille tarjoamamme tuki on maksutonta, joten pystymme tukemaan myös heikommassa asemassa olevia.

Yhdistyksemme on Turun alueen vanhin edelleen toiminnassa oleva uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö. Antamalla joululahjasi tukitoimintaamme olet mukana tarjoamassa tukea nuorille ja senioreille Turun seudulla!

Joululahjoituksen tehneille yrityksille toimitamme sähköpostitse kuvamateriaalia, jota voitte käyttää esim. joulutoivotuksissa, somessa ja sähköpostin allekirjoituksena.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
toiminnanjohtaja Katja Suominen
puh. 040 5410 718 tai katja.suominen@tukenasi.fi