Tietoa ja toimintaa senioreille

Lähitori Iso-Heikistä tietoa, toimintaa ja hyvää mieltä yli 60-vuotiaille

Lähitori-toiminnan on tarkoitus jatkua sovelletusti jälleen 10.9. palvelutalon etupihalla mikäli koronavirustilanne sen sallii. Lähitori toimii yli 60-vuotiaiden turkulaisten kohtaamispaikkana torstaisin klo 13-16 Palvelutalo Iso-Heikissä (Revontulenkatu 4, Turku. Bussit 32 ja 42 pysähtyvät palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä).

Lähitorilla voi osallistua viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan ja vaihtaa kuulumisia muiden senioreiden kanssa. Luvassa on monenlaista ikääntyneitä koskevaa tietoa ja toimintaa arkeen sekä hyvinvointiin liittyen. Syksylle on suunniteltu aiheiksi mm. turvallisuuteen liittyviä teemoja, näköä ja Auria Biopankin toimintaa.
Tutustu tästä toimintaa esittelevään videoon!
Lue videon tekstivastine tästä.

Luentojen lisäksi palveluohjausta ja hyvän mielen jumppaa

Tuolijumppa on koronapoikkeustilanteen vuoksi tauolla ainakin syyskauden aluksi.

Kaupungin ikäihmisten palveluohjaaja on tavattavissa jokaisella kerralla klo 13.30-15 sekä ajanvarauksella myös aamupäivisin. Aikasi kahdenkeskiseen tapaamiseen voit varata Lähitorilla tai soittamalla palveluohjaaja Sadulle p. 040 543 3737.

Tutustu alla olevasta kalenterista päiväkohtaisiin ohjelmiin. Niistä selviävät mm. tarkemmat kellonajat, joiden perusteella voit suunnitella, milloin haluat olla paikalla.

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla.

Katso tapahtumat

Neuvontavideot

Miten toimia hätätilanteissa? Voiko Kela-asioita hoitaa internetissäkin? Miten verenpaine ja verensokeri mitataan? Entä miten ne Facebook ja Skype oikein toimivat? Näihin ja moniin muihin arjen asioihin löytyy vinkkejä ja neuvoja maksuttomista videoista, joita on kerätty seuraaviin koosteisiin.

NeuvontavideotVideor med råd och tipsViittomakieliset neuvontavideot

Tapahtumat