Tietoa ja toimintaa senioreille

Lähitori Iso-Heikistä tietoa, toimintaa ja hyvää mieltä yli 60-vuotiaille

Lähitori-toiminta on nyt joulutauolla. Korona-aikana tapaamiset ovat toteutuneet joko ulkoillen, palvelutalon etupihalla tai sisällä useissa eri tiloissa, jolloin osallistujamäärä rajattu. Katsothan tarkemmat toimintaohjeet päiväkohtaisista ohjelmista tapahtumakalenteristamme. Lähitori toimii yli 60-vuotiaiden turkulaisten kohtaamispaikkana torstaisin klo 13-16 Palvelutalo Iso-Heikissä (Revontulenkatu 4, Turku. Bussit 32 ja 42 pysähtyvät palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä).

Lähitorilla voi osallistua viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan ja vaihtaa kuulumisia muiden senioreiden kanssa. Luvassa on monenlaista ikääntyneitä koskevaa tietoa ja toimintaa arkeen sekä hyvinvointiin liittyen.

Tutustu tästä toimintaa esittelevään videoon!
Lue videon tekstivastine tästä.

Luentojen lisäksi palveluohjausta ja hyvän mielen jumppaa

Tuolijumppa on koronapoikkeustilanteen vuoksi tauolla.

Kaupungin ikäihmisten palveluohjaaja on tavattavissa jokaisella kerralla klo 13.30-15 sekä ajanvarauksella myös aamupäivisin. Aikasi kahdenkeskiseen tapaamiseen voit varata Lähitorilla tai soittamalla palveluohjaaja Sadulle p. 040 543 3737.

Tutustu tapahtumakalenterissamme päiväkohtaisiin ohjelmiin. Niistä selviävät mm. tarkemmat kellonajat, joiden perusteella voit suunnitella, milloin haluat olla paikalla.

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla.

Katso tapahtumat

Neuvontavideot

Miten toimia hätätilanteissa? Voiko Kela-asioita hoitaa internetissäkin? Miten verenpaine ja verensokeri mitataan? Entä miten ne Facebook ja Skype oikein toimivat? Näihin ja moniin muihin arjen asioihin löytyy vinkkejä ja neuvoja maksuttomista videoista, joita on kerätty seuraaviin koosteisiin.

NeuvontavideotVideor med råd och tipsViittomakieliset neuvontavideot

Tapahtumat