Tietoa ja toimintaa senioreille

Lähitori Iso-Heikistä tietoa, toimintaa ja hyvää mieltä yli 60-vuotiaille

Lähitori-toiminnan on tarkoitus jatkua jälleen 10.9. mikäli koronavirustilanne sen sallii. Lähitori toimii yli 60-vuotiaiden turkulaisten kohtaamispaikkana torstaisin klo 13-16 Palvelutalo Iso-Heikissä (Revontulenkatu 4, Turku. Bussit 32 ja 42 pysähtyvät palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä). Samoissa tiloissa toimii Ravintola Heikki, joten ruokailukin onnistuu. Kaikille avointa toimintaa on toisinaan muinakin päivinä eli kannattaa seurata tapahtumakalenteria.

Lähitorilla voi osallistua viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan ja vaihtaa kuulumisia muiden senioreiden kanssa. Luvassa on monenlaista ikääntyneitä koskevaa tietoa ja toimintaa arkeen sekä hyvinvointiin liittyen. Syksylle on suunniteltu aiheiksi mm. onnellisuutta, turvallisuuteen liittyviä teemoja, näköä ja Auria Biopankin toimintaa.
Tutustu tästä toimintaa esittelevään videoon!
Lue videon tekstivastine tästä.

Luentojen lisäksi palveluohjausta ja hyvän mielen jumppaa

Tuolijumppa on ohjelmassa aina klo 15. Laura-vapaaehtoisemme jumpassa kukin tekee harjoituksia omien mahdollisuuksiensa mukaan ja kaikille on luvassa hyvä mieli. 

Kaupungin ikäihmisten palveluohjaaja on tavattavissa jokaisella kerralla klo 13.30-15. Ohjausta ja neuvontaa on saatavilla siis syksyllä avautuvan Kauppatorin Monitorin lisäksi myös Lähitorilla.

Tutustu alla olevasta kalenterista päiväkohtaisiin ohjelmiin. Niistä selviävät mm. tarkemmat kellonajat, joiden perusteella voit suunnitella, milloin haluat olla paikalla.

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla.

Katso tapahtumat

Neuvontavideot

Miten toimia hätätilanteissa? Voiko Kela-asioita hoitaa internetissäkin? Miten verenpaine ja verensokeri mitataan? Entä miten ne Facebook ja Skype oikein toimivat? Näihin ja moniin muihin arjen asioihin löytyy vinkkejä ja neuvoja maksuttomista videoista, joita on kerätty seuraaviin koosteisiin.

NeuvontavideotVideor med råd och tipsViittomakieliset neuvontavideot

Tapahtumat