Tietoa ja toimintaa senioreille

Lähitori Iso-Heikistä tietoa, toimintaa ja hyvää mieltä yli 60-vuotiaille

Lähitori-toiminta on tauolla kokoontumisrajoituksien vuoksi. Ilmoitamme heti, kun tiedämme milloin pystymme toimintaa jälleen turvallisesti jatkamaan.

Tässä poikkeustilanteessakin monenlaista toimintaa järjestetään mm. etäyhteyksillä ja esimerkiksi keskustelutukea on tarjolla monin eri tavoin. Erilaisista menovinkeistä löydät lisätietoa täältä.

Lähitori toimii yli 60-vuotiaiden turkulaisten kohtaamispaikkana torstaisin klo 13-16 Palvelutalo Iso-Heikissä (Revontulenkatu 4, Turku. Bussit 32 ja 42 pysähtyvät palvelutalon kohdalla Kanslerintiellä). Lähitorilla voi osallistua viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan ja vaihtaa kuulumisia muiden senioreiden kanssa. Luvassa on monenlaista ikääntyneitä koskevaa tietoa ja toimintaa arkeen sekä hyvinvointiin liittyen.

Tutustu tästä toimintaa esittelevään videoon!
Lue videon tekstivastine tästä.

Luentojen lisäksi palveluohjausta ja hyvän mielen jumppaa

Tuolijumppa on koronapoikkeustilanteen vuoksi tauolla.

Kaupungin ikäihmisten palveluohjaaja on tavattavissa jokaisella kerralla klo 13.30-15 sekä ajanvarauksella myös aamupäivisin.

Tutustu tapahtumakalenterissamme päiväkohtaisiin ohjelmiin. Niistä selviävät mm. tarkemmat kellonajat, joiden perusteella voit suunnitella, milloin haluat olla paikalla.

Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet tukee Lähitori-toimintaa avustuksella. Toiminta on maksutonta ja siihen osallistutaan omalla vastuulla.

Katso tapahtumat

Tapahtumat

kesäkuu, 2021

Ei tapahtumia